همه چیز در مورد فریم شیشه سکوریت
فریم شیشه سکوریت که به عنوان پاسار نیز شناخته می شود از استیل و آلومینیوم ساخته شده و به صورت دو طرفه طراحی می شود , این سازه می توان شیشه را به نحو احسن در کنار هم نگه دارد و مانع از تکان خوردن آن شود در ادامه به همه چیزدرمورد فریم شیشه سکوریت اعم از انواع , ویژگی ها , نحوه نصب و.. اشاره می کنیم . گروه صنعتی پیمان در با طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای فریم لس و فریم آلومینیومی با بکارگیری از متریال درجه یک در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با اطلاعات بیشتر
- انواع فریم شیشه سکوریت
- مزایا و معایب استفاده از فریم شیشه
- نصب فریم شیشه سکوریت
- کاربرد فریم شیشه سکوریت
- قیمت فریم شیشه سکوریت
- قیمت فریم شیشه سکوریت
- راهنمای خرید فریم شیشه
انواع فریم شیشه سکوریت
در ابتدای این مطلب با عنوان همه چیز در مورد فریم شیشه سکوریت , به معرفی انواع این سازه می پردازیم .
انواع فریم شیشه سکوریت یک ورقه فلزی از جنس آلومینیوم یا استیل بوده که ضخامت آن می تواند10تا 20 میلی متر باشد از این قطعه برای نگهداری شیشه استفاده می شود و به صورت دو طرفه بوده و باعث مقاومت شیشه در برابر ضربه و فشار می شود , اتصالات به کاررفته نیز از جنس آلومینیوم یا استیل بوده که با روش جوشکاری یا پیچ و مهره به هم متصل می شوند .
انواع فریم شیشه سکوریت عبارتند از
- فریم پافیلی ) این نوع از بالاباریک و از پایین پهن است .(
- فریم 3.5 سانتی متری ) این نوع بسیار پر طرفدار است و دلیل جذابیت آن نوارخور استحکام آن نسبت به فریم های u و m است .(
- فریم u
- فریم m
صفر تا صد نصب پارتیشن شیشه ای اداری
مزایا و معایب استفاده از فریم شیشه
فریم شیشه به عنوان قاب مورد استفاده قرار گرفته و شیشه را درون خود نگه می دارد و مانع از شکستن آن می شود از دیگر مزایای استفاده از آن می توان موارد زیر را نام برد.
- مقاومت بالا در برابر خوردگی , رطوبت و تغییرات دما
- جلوگیری از شکستن یا تکان خوردن شیشه
- افزایش استحکام کلی سازه و بالا بردن مقاومت شیشه در برابر ضربه و فشار
- کاهش انتقال صدا و کاهش انتقال گردو غبار به محیط داخلی
- طول عمر بالا
- ظاهری مدرن و زیبا
- سهولت در تمیزی
در صورتی که بخواهیم به معایب این فریم شیشه سکوریت اشاره کنیم باید گفت که این سازه هزینه بالایی دارد و نوع استیل آن به دلیل وزن بالا نیاز به اتصالاتی قوی دارند.
نصب فریم شیشه سکوریت
در ادامه با عنوان همه چیز در مورد فریم شیشه سکوریت به نحوه نصب این سازه اشاره می کنیم اگر در نصب این سازه تجربه کافی ندارید این کار را به یک متخصص بسپارید مراحل زیر شامل نصب این سازه می باشد .
محل مورد نظر باید صاف و تراز باشد اندازه گیری دقیق اعم از عرض و ارتفاع مورد نیز بسیار مهم است همچنین تمام قطعات از قیبل پروفیل ها , اتصالات و یراق آلات از لحاظ سلامت بررسی شوند و قطعات بر اساس نقشه و دستور العمل های مونتاژبه هم متصل شوند , درادامه پایه های قاب را توسط پیچ و رولپلاک یا چسب مخصوص به سطح کار متصل نمایید قاب باید در تمام جهات تراز و اتصالات فریم محکم گردد .
شیشه را به آرامی درون فریم قرار داده و از تراز بودن آن مطمئن شوید می توانید برای جلوگیری از ایجاد صدا از واشرهای مخصوص استفاده کنید , در انتهای نیز شیشه را با گیره ها یا پیچ های مخصوص محکم نموده و برای پوشاندن درز های قاب از درزگیرهای سیلیکونی استفاده کنید .
کاربرد فریم شیشه سکوریت
- درب های شیشه داخلی و خارجی ساختمان
- نرده شیشه ای بالکن و تراس
- نرده شیشه ای راه پله
- ساخت پارتیشن
- ساخت قفسه های شیشه ای
- ساخت اتاق شیشه ای
- شیشه دودبند
- ویترین فروشگاه ها و نمایشگاه ها
- سقف های شیشه ای ساختمان های مدرن و…
قیمت فریم شیشه سکوریت
قیمت فریم شیشه به نوع و متریال فریم , کیفیت و برند تولید کننده , هزینه نصب و… بستگی دارد .
ساخت کابین دوش حمام شیشه ای فریم لس
راهنمای خرید فریم شیشه
ابعاد محل نصب را با دقت اندازه بگیرید فریم باید به طور دقیق متناسب با ابعاد ورودی باشد , فریم های آلومینیومی سبک و مقاوم در برابر خوردگی هستند و برای فضای داخلی و خارجی مقاوم باشند و نیز اینکه برندهای معتبر محصولات با کیفیت تری ارائه می دهند.