شیشه فلوت چیست ؟
شیشه ها انواع مختلفی داشته که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارا می باشند , یکی از این محصولات که با فرآیند خاص تولید می شوند شیشه فلوت یا شیشه تخت بوده که با عنوان شیشه سکوریت نشده نیز در بازار شناخته می شود این نوع سطحی صاف و مسطح و بدون موج دارد , از این محصول بیشتر در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود . گروه خدماتی پیمان در با طراحی و نصب انواع درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ ، تاشو ، سوئینگ ، تلسکوپی ، مثلثی و گرد و طرح های سفارشی دیگر در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- معرفی شیشه فلوت و ویژگی های آن
- کاربرد شیشه های فلوت
- انواع مختلف شیشه های فلوت
- معایب شیشه های فلوت
- فرق شیشه ساده و فلوت چیست ؟
- فرق شیشه سکوریت و فلوت
- تفاوت شیشه کلیر و فلوت
معرفی شیشه فلوت و ویژگی های آن
شیشه فلوت یا شیشه تخت کاملا صاف و بدون موج بوده که در ضخامت های 2 تا 20 میلی متر تولید می شود ,در واقع Float در لغت به معنی شناور است و اشاره به روش تولید آن دارد , برای مسطح کردن این شیشه و ضخیم شدن آن , این محصول را پس از بیرون آوردن از کوره , درون حوضچه مذاب قلع غوطه ور می کنند تا به شیشه تخت یا فلوت تبدیل شود.این شیشه از کربنات سدیم سنگین , سنگ آهک و سیلیس تشکیل شده است از ویژگی های منحصر به فرد آن می توان به ساختمان غیر منظم مولکولی آن اشاره نمود که به صورت غیر متحرک در می آید و همین ویژگی باعث شده تا بتوان آن را به اشکال مختلف در آورد .
طرح های 1403 درب اتوماتیک تاشو اینجاست
مهم ترین خصوصیات و ویژگی های این شیشه عبارتند از
- کیفیت بالا
- به صرفه بودن روش تولید نسبت به تولید شیشه های ساده
- امکان تولید در طرح های مختلف
- عایق حرارتی و صوتی مناسب
- ظرفیت تولید با تعداد بالا
- زیبایی و امکان زدن طرح های مختلف روی آن
کاربرد شیشه های فلوت
کاربرد شیشه فلوت در صنعت متعدد است برخی از موارد استفاده از این محصول شامل , ساخت راه پله های شیشه ای , عنصری تزئینی در نمای دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان , ساخت آکواریوم و تولید آینه است .
انواع مختلف شیشه های فلوت
شیشه های فلوت رنگی :
این نوع شیشه های تخت علاوه بر کیفیت بالا قیمت مناسبی نیز دارد این محصول دارای رنگ های مختلف است و ایجاد رنگ در آن در همان ابتدای کار انجام می شود زمانی که مواد شیشه ذوب می شود فلزهایی را به آن اضافه می کنند و رنگ مختص به آن ایجاد می شود به عنوان مثال برای ایجاد رنگ آبی در شیشه فلز کبالت را در حین تولید به آن اضافه می کنند .
شیشه های فلوت دو جداره :
شیشه های فلوت دو جداره عایق صوتی و حرارت خوبی هستند این نوع با قرار گرفتن دو شیشه فلوت کنار هم تشکیل می شوند .
معایب شیشه های فلوت
در رابطه با معایب شیشه های فلوت باید گفت امکان استفاده از آنها به شکل های دیگر ممکن نیست و نمی توان از آن در مکانی استفاده کرد به عنوان مثال در مکان هایی که لازم است شیشه کمی خمیده باشد از این محصول نمی توان استفاده کرد .
ما شرکت سازنده شیشه بالکنی سکوریت هستیم
فرق شیشه ساده و فلوت چیست ؟
شیشه ساده شفافیت زیادی نداشته و شکننده است و در تماس با باران رنگ و کیفیت ظاهری آن می تواند تغییر کند , دو طرف شیشه های فلوت صاف , بدون موج و بدون پستی و بلندی و نیز عاری از حباب و خش بوده که چشم انداز زیبایی ایجاد می کند .
تفاوت دیگر در نحوه ساخت و مواد این دو محصول است برای ساخت شیشه ساده پودر سنگ , فسیل پتاسیم , سیلیس نمک گلابی , خاکستر سودا و برخی مواد خام دیگر را به اندازه معین مخلوط می کنند و درون کوره با دمای بالا قرار می دهند و شیشه ساده تولید می شد در مقابل برای ساخت شیشه فلوت انواع ماسه دریایی , پودر ماسه کوارتز , دولومیت , خاکستر سودا و برخی مواد دیگر که نیاز است را به هم مخلوط کرده و درون کوره که از قبل داغ شده قرار می دهند پس از ذوب مواد و آماده شده مواد شیشه فلوت , این ماد را داخل حوضچه ای پر از قلع شناور می کنند .
فرق شیشه سکوریت و فلوت
از لحاظ امنیت استحکام سکوریت نسبت به فلوت از استحکام بالاتری برخوردار بوده در برابر ضربه های عادی نیز مقاوم است و در صورت شکستن نیز به قطعات بی ضرر تبدیل می شوند اما شیشه های فلوت پس از شکستن برنده و خطرناک هستند .
تفاوت شیشه کلیر و فلوت
تفاوت شیشه کلیر و فلوت در اختلاف شفافیت این دو می باشد و آن هم به دلیل مواد به کاررفته در ساختار آن است تفاوت کارایی این مواد موجب می شود که فلوت در عین شفافیت منظره پشت شیشه را در نگاه فرد نظاره گر کمی تغییر دهد و طیف سبزی با رنگ اصلی محیط ترکیب نماید .